Home  >  INKOOP ZORGAANBIEDERS  >  Inkoop Vrijgevestigden Jeugd

Inkoop Vrijgevestigden Jeugd

Zelfstandig gevestigden oefenen zelfstandig hun praktijk uit, dat wil zeggen dat zij in hun praktijk niet verbonden zijn aan een ambulante GGZ instelling of psychiatrisch ziekenhuis. Deze DVO geldt alleen voor de psychiater, Gezondheidszorg psycholoog en de psychotherapeut die BIG geregistreerd is en welke zelf de intake en de behandeling uitvoert. Overige en NIET BIG geregistreerde komen in aanmerking voor de reguliere DVO en hebben geen toegang tot deze DVO.

Instroom in 2017 is niet meer mogelijk. Vanaf 1 januari 2018 kunnen vrijgevestigden weer in aanmerking komen voor een DVO. 

Ten behoeve van de contractering vanaf 2018 zullen eind 2017 nieuwe documenten gepubliceerd worden op deze website (de reeds gepubliceerde stukken gelden slechts voor 2017). 

Let op: om in aanmerking te komen voor een DVO dient u minimaal in het bezit te zijn van:

  • U dient voor alle te werk gestelde (medewerkers/ vrijwilligers) een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te kunnen overleggen (maximaal 1 jaar oud).
  • In het kader van de Jeugdwet dient u geregistreerd te zijn bij het SKJ
  • U dient in het bezit te zijn van een AGB-code ten behoeve van het declaratieproces. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Vecozo
  • U dient in het bezit te zijn van een  recent uittreksel van de Kamer van Koophandel (maximaal 1 jaar oud).
Deelnemende gemeenten
Gemeente Eijsden-Margraten Gemeente Gulpen-Wittem Gemeente Maastricht Gemeente Meerssen Gemeente Vaals Gemeente Valkenburg