Home  >  INKOOP ZORGAANBIEDERS  >  Ontwikkeltafels 2019

Ontwikkeltafels 2019

Ontwikkeltafel Wmo

Op vrijdag 15 maart 2019 heeft de ontwikkeltafel WMO plaatsgevonden. Onderstaand vind u de agenda, bijlagen, tarieven en de presentaties van deze OT. De notulen van de ontwikkeltafel kunt u aan de rechterzijde van deze pagina downloaden. U kunt als zorgaanbieder tot en met 5 april 2019 reageren op deze documenten via ons e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.

Filmpje Social Return getoond tijdens de OT: https://www.youtube.com/watch?v=dSH9T3Udoh8

 

Ontwikkeltafel Jeugd

Op vrijdag 29 maart 2019 heeft de ontwikkeltafel Jeugd plaatsgevonden. Aan de rechterzijde van deze pagina, onder downloads vindt u de agenda, bijlagen, tarieven en de presentaties van deze OT.

De notulen van de ontwikkeltafel treft u ook aan. Het overzicht van de werkgroepen (inhoud en deelnemers) zal zo spoedig mogelijk alsnog gepubliceerd worden.

Zoals gebruikelijk kunnen de aanbieders die niet bij dit overleg aanwezig zijn geweest reageren via de “virtuele ontwikkeltafel”.

Alle ingebrachte reacties zullen worden besproken en er zal na afloop van de virtuele ronde aan u worden teruggekoppeld wat er met uw reacties wordt gedaan. Zoals gebruikelijk hanteren we hiervoor weer een periode van twee weken. Dit betekent dat u tot en met maandag 15 april 2019 kunt reageren. U kunt uw reactie melden via het e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.


Deelnemende gemeenten
Gemeente Eijsden-Margraten Gemeente Gulpen-Wittem Gemeente Maastricht Gemeente Meerssen Gemeente Vaals Gemeente Valkenburg