Home  >  INKOOP ZORGAANBIEDERS  >  Ontwikkeltafels 2019

Ontwikkeltafels 2019

Ontwikkeltafel Wmo- Wmo BW 29 november 2019

 

Op vrijdag 29 november 2019 heeft de ontwikkeltafel Wmo – Wmo BW plaatsgevonden. Aan de rechterzijde van deze pagina, onder downloads vindt u de agenda, de afspraken, het uitgebreide verslag en de presentaties van deze OT.

Zoals gebruikelijk kunnen de aanbieders die niet bij dit overleg aanwezig zijn geweest reageren via de “virtuele ontwikkeltafel”.

 

Alle ingebrachte reacties zullen worden besproken en er zal na afloop van de virtuele ronde aan u worden teruggekoppeld wat er met uw reacties wordt gedaan. Zoals gebruikelijk hanteren we hiervoor weer een vastgestelde periode.

 

Dit betekent dat u tot en met dinsdag 31 december 2019 kunt reageren. U kunt uw reactie melden via het e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.

Ontwikkeltafel Wmo – Wmo BW 6 september 2019

 

Op vrijdag 6 september 2019 heeft de extra ingelaste Ontwikkeltafel Wmo – Wmo BW plaatsgevonden. Aan de rechterzijde van deze pagina, onder downloads, vindt u de agenda, bijlagen en de presentaties over de tarieven Wmo 2020 van deze OT.

Het uitgebreide verslag van de Ontwikkeltafel Wmo/ Wmo-BW van 6 september 2019 volgt over circa een week.

Zoals gebruikelijk kunnen de aanbieders die niet bij dit overleg aanwezig zijn geweest reageren via de “Virtuele Ontwikkeltafel”. U kunt tot dinsdag 1 oktober kunt reageren. U kunt uw reactie melden via het e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.

Alle ingebrachte virtuele reacties zijn beantwoord. het complete document vind u aan de rechterzijde van deze pagina.

 

Ontwikkeltafels Wmo-BW en Jeugd 7 Juni 2019

Op vrijdag 7 juni 2019 hebben de ontwikkeltafels Wmo-BW & Jeugd plaatsgevonden. Aan de rechterzijde van deze pagina, onder downloads vindt u de agenda, bijlagen, tarieven en de presentaties van deze OT.

Omdat het niet is gelukt om gedurende de ontwikkeltafel Jeugd van 7 juni alles te bespreken, vind er op vrijdag 21 juni 2019 nog een 2de bijeenkomst plaats. U ontvangt wel alvast bijlagen en presentaties. Voor de tariefpresentatie ontbreekt echter de toelichting, die ook dieper ingaat op de knelpunten. Deze wordt gedurende de bijeenkomst van 21 juni gegeven en zal daarna in het verslag terug te lezen zijn.

Het uitgebreide verslag van de ontwikkeltafel Wmo-BW van 7 juni 2019 volgt circa over een week. Het verslag van de ontwikkeltafel Jeugd van 7 juni jl. en 21 juni as. volgt z.s.m. na 21 juni 2019.

Zoals gebruikelijk kunnen de aanbieders die niet bij dit overleg aanwezig zijn geweest reageren via de “virtuele ontwikkeltafel”.

Alle ingebrachte reacties zullen worden besproken en er zal na afloop van de virtuele ronde aan u worden teruggekoppeld wat er met uw reacties wordt gedaan. Zoals gebruikelijk hanteren we hiervoor weer een vastgestelde periode. Dit betekent dat u tot en met donderdag 1 augustus 2019 kunt reageren. U kunt uw reactie melden via het e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.

 

Ontwikkeltafel Wmo

Op vrijdag 15 maart 2019 heeft de ontwikkeltafel WMO plaatsgevonden. Onderstaand vind u de agenda, bijlagen, tarieven en de presentaties van deze OT. De notulen van de ontwikkeltafel kunt u aan de rechterzijde van deze pagina downloaden. U kunt als zorgaanbieder tot en met 5 april 2019 reageren op deze documenten via ons e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.

Filmpje Social Return getoond tijdens de OT: https://www.youtube.com/watch?v=dSH9T3Udoh8

 

Ontwikkeltafel Jeugd

Op vrijdag 29 maart 2019 heeft de ontwikkeltafel Jeugd plaatsgevonden. Aan de rechterzijde van deze pagina, onder downloads vindt u de agenda, bijlagen, tarieven en de presentaties van deze OT.

De notulen van de ontwikkeltafel treft u ook aan. Het overzicht van de werkgroepen (inhoud en deelnemers) zal zo spoedig mogelijk alsnog gepubliceerd worden.

Zoals gebruikelijk kunnen de aanbieders die niet bij dit overleg aanwezig zijn geweest reageren via de “virtuele ontwikkeltafel”.

Alle ingebrachte reacties zullen worden besproken en er zal na afloop van de virtuele ronde aan u worden teruggekoppeld wat er met uw reacties wordt gedaan. Zoals gebruikelijk hanteren we hiervoor weer een periode van twee weken. Dit betekent dat u tot en met maandag 15 april 2019 kunt reageren. U kunt uw reactie melden via het e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.


Deelnemende gemeenten
Gemeente Eijsden-Margraten Gemeente Gulpen-Wittem Gemeente Maastricht Gemeente Meerssen Gemeente Vaals Gemeente Valkenburg