Home  >  INKOOP ZORGAANBIEDERS  >  Presentatie Contractering 2018

Presentatie Contractering 2018

Informatie Basisinschrijving Negometrix

De afgelopen week zijn er twee druk bezochte informatie bijeenkomsten geweest voor de basisinschrijving Sociaal Domein 2018.

Ook hebben aanbieders die geïnteresseerd zijn in contractering 2018 tijdens een bijeenkomst de kans gekregen informatie op te halen.

Beide presentaties zijn ter informatie geplaatst op de website, waarbij opgemerkt moet worden dat op sommige onderdelen al aanpassingen heeft plaatsgevonden.

 

Naar aanleiding van reacties, opgehaald tijdens deze bijeenkomsten, is besloten tot aanpassing in de basisinschrijving.

Er komt een aftekenblad waarop voor ieder document (bijlage) slechts één keer getekend hoeft te worden. Hierdoor hoeven bijlagen NIET meer uitgeprint, getekend en geupload te worden waardoor de administratieve last bij aanbieders verminderd.

 

Verder hebben we de VOG Natuurlijke Persoon van Jeugd en Wmo samengevoegd en de criteria gelijk gesteld aan die van de SKJ registratie. De formulieren VOG Rechtspersoon en VOG Natuurlijk Persoon (juiste format), staan bij het overzicht downloads op onze website geplaatst zodat u als aanbieder kunt starten met deze aan te vragen. U dient zich hiervoor te wenden tot de publieke balie van de gemeente. De VOG Rechtspersoon is ook digitaal te verkrijgen via https://www.justis.nl/producten/vog/vog-aanvragen/.

Indien u bij de KvK statuten heeft gedeponeerd, vragen wij een verklaring voor de Rechtspersoon (VOG RP). In alle overige gevallen vragen wij een verklaring voor de natuurlijke persoon (VOG NP). Alléén VOG verklaringen afgegeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie in Nederland zijn geldig.

 

Het Tendernummer zal maandag 16 oktober 2017 op de website van het Sociaal Domein geplaatst worden.


Deelnemende gemeenten
Gemeente Eijsden-Margraten Gemeente Gulpen-Wittem Gemeente Maastricht Gemeente Meerssen Gemeente Vaals Gemeente Valkenburg