Home  >  INKOOP ZORGAANBIEDERS  >  Productcodetabel 2016 (Wmo en Wmo Beschermd wonen)

Productcodetabel 2016 (Wmo en Wmo Beschermd wonen)

De gemeenten hanteren voor kalenderjaar 2016 de arrangementsstructuur met eigen productcoderingen. Vanaf 2016 zijn gemeenten zelf verantwoordelijk om productcodelijsten aan zorgaanbieders kenbaar te maken. De Verwijsindex op iStandaarden biedt geen passende ondersteuning voor productcategorieën die in 2016 in Zuid-Limburg gehanteerd worden. Voor de Wmo kunt u voor de volgende gemeenten de productcodetabel terugvinden op deze website:

 

  • Nieuwe Wmo 2015: Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Valkenburg a.d. Geul en Vaals
  • Beschermd wonen: Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Valkenburg a.d. Geul, Vaals, Stein, Sittard-Geleen, Schinnen en Beek.

 

Zorgaanbieders en gemeenten kunnen in 2016, net als gebruikelijk op de website van iStandaarden, de benodigde bestanden op deze website downloaden waarmee de (zorg)applicaties kunnen worden ge-update.

 

RAADPLEEGDOCUMENT PRODUCTCODETABEL Wmo en Wmo Beschermd Wonen 2016

 

CSV PRODUCTCODETABEL Wmo en Wmo Beschermd Wonen 2016 (ZORGAPPLICATIE AANBIEDER)

 

 

(let op: indien dit bestand ingelezen moet worden in bijv. een applicatie open het dan vooraf niet met Microsoft Office Excel, dit kan zorgen voor mutaties in het document met fouten tot gevolg).

 


Deelnemende gemeenten
Gemeente Eijsden-Margraten Gemeente Gulpen-Wittem Gemeente Maastricht Gemeente Meerssen Gemeente Vaals Gemeente Valkenburg