Home  >  INKOOP ZORGAANBIEDERS  >  Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst

De Samenwerkingsovereenkomst

De Samenwerkingsovereenkomst is de basis voor de dienstverleningsovereenkomst (DVO) 2015 – 2018. De inkoop is gericht op de continuering van de dienstverlening in het sociaal domein aan de burgers van Maastricht-Heuvelland. Op een aantal onderdelen  zijn ook andere Zuid-Limburgse gemeenten aangehaakt in dit proces.

De door de burgemeesters van de deelnemende gemeenten ondertekende versie van de Samenwerkingsovereenkomst staat bij de downloads op deze pagina.

Ik wil een Dienstverleningsovereenkomst met Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland. Wat moet ik doen?

Om een dienstverleningsovereenkomst aan te kunnen gaan, is het voor zorgaanbieders noodzakelijk deze samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Dit is niet vrijblijvend. Enerzijds wordt een actieve bijdrage aan het proces verwacht, anderzijds moeten dienstverleners aan alle relevante wettelijke eisen voor dienstverlening op het sociaal domein voldoen én aan de aanvullende eisen die via de ontwikkeltafels zijn vastgesteld. Alleen dan kan een DVO worden gesloten.

De Samenwerkingsovereenkomst dient op elke pagina geparafeerd te worden (rechts beneden) en pagina 10 dient voorzien te worden van een rechtsgeldige handtekening en indien van toepassing een bedrijfsstempel.  De Samenwerkingsovereenkomst kunt u digitaal aanleveren via inkoopteamSD@maastricht.nl

 


Deelnemende gemeenten
Gemeente Eijsden-Margraten Gemeente Gulpen-Wittem Gemeente Maastricht Gemeente Meerssen Gemeente Vaals Gemeente Valkenburg